Olabilirsiniz
Anasayfa » Terminoloji » ACE-UIA Uluslararası Tasarım Yarışması Konferansı

ACE-UIA Uluslararası Tasarım Yarışması Konferansı

Editor 12 Ağustos 2019 TerminolojiOkunma süresi: 1 dakika

25 Ekim 2019’da Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenecek olan ACE-UIA Uluslararası Tasarım Yarışması Konferansı için kayıtlar başladı.Konferans, Avrupa Mimarlar Konseyi ve Uluslararası Mimarlar Birliği tarafından ortaklaşa düzenlenmektedir. Konferansta mimarlar, şehir plancıları, kamu sektörü ve uluslararası kuruluşlar bir araya gelecek. Görüşmeler, özellikle iyi rekabet uygulamalarına odaklanan farklı ülkelerdeki mevcut mimarlık yarışma normlarını keşfetme fırsatı sağlayacaktır.

Dünyaca ünlü  Fransız mimar Dominique Perrault , etkinlikte bir açılış konuşması yapacaktır.Perrault’un bir kaç önemli eseri; Velodrome ve Berlin’deki Olimpik yüzme havuzu (1999). Avrupa Adalet Divanı’nın Lüksemburg’da uzatılması (2008), Seul’deki Ewha Kadınlar Üniversitesi kampüsü (2008), ve Osaka’daki Fukoku Kulesi (2010).

 

Konferans ile ilgili detaylı bilgiye burdan ulaşabilir ve gitmek istersenizde  buradan kaydolabilirsiniz. Etkinlikle ilgili daha fazla bilgi için  UIA’nın sitesini ziyaret edin. 

Bu yazıyı beğendiysen, bu kategoride yer alan Protohistorya Nedir? başlıklı bir önceki yazımı da okuyabilirsin.Ayrıca bizi Facebook Twitter , Youtube , Google+ ve İnstagram gibi sosyal ağlarda takip edebilirsin..

Bunlarda İlginizi Çekebilir!



 # # # # #

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Son Makaleler